🎁 Löydä uusi joulupusero täältä 🎅🏼

  • Päivittäinen toimitus

  • Ilmainen toimitus yli 49,99€ ostoksille

  • Korkea laatu

  • 60 päivän palautusoikeus

Tämän päivän joulupusero

Katso tämän päivän villapaita

Osta seuraava joulupaitasi täältä

Tervetuloa Jouluneule.fi -verkkokauppaan!

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia jouluneuleita, joilla virittäydyt joulun tunnelmaan tai ennakoit tulevaa joulusesonkia jo hyvissä ajoin vuodenajasta riippumatta! Jouluneule.fi -verkkokaupan jouluiset paidat, neuleet ja muut asusteet ovat laadulla valmistettuja, joten voit kaivaa hauskat ja mukavat jouluneuleesi esille vuosi ja joulu toisensa jälkeen. 

Jatka lukemista ja tutustu valikoimamme jouluneuleisiin ja muihin vaatteisiin sekä jouluneuleiden eri kategorioihin, joista löytyy jotain hauskaa päällepantavaa jokaiselle. Valikoimastamme löydät esimerkiksi jouluvaatteet aikuisille, lapsille sekä erikoisemmat hauskat ja "rumat" joulupaidat.  

Liity seuraamme juhlistamaan joulua pukeutumalla lämpimään ja mieltä lämmittävään joulupaitaan! Jatka lukemista, jos jouluneuleet ja muut jouluisilla väreillä sekä kuvioilla koristellut joulupuserot eivät ole sinulle ennestään tuttuja. 

Mikä ihmeen jouluneule?

Varmasti kaikkien suomalaisten jouluun kuuluu edes jonkinlaisia perinteitä joulukuusen koristelusta lahjojen avaamiseen sekä jouluruokien valmistelusta mäenlaskuun. Nyt ulkomailta on saapunut eräs uudempi traditio jouluamme piristämään. Kyseessä ovat hauskat, värikkäät ja lämpöiset jouluneuleet- ja paidat!

Suomessa ei ole yleensä ollut tapana pukeutua erityisemmin joulua varten. Toki meillä on pienellä kellolla varustetut tonttulakit, jonka lisäksi monet pukeutuvat johonkin punaiseen. Tästä huolimatta, itse Joulupukkia ja tonttuja lukuunottamatta, vaatetuksemme ei yleensä ole kovin jouluinen. Mitä jos muuttaisimme tämän asian tulevana jouluna ja ottaisimme kaiken irti vuoden upeimmasta juhlasta?

Jouluisilla väreillä koristelluissa joulupaidoissa seikkailevat tutut hahmot ja kuviot kuten Petteri Punakuono, tontut, piparkakut, lumiukot ja tietysti Joulupukki. Paitojen värimaailmaa hallitsevat erityisesti lämmin punainen, joulukuusen havuista muistuttava vihreä sekä jouluaaton hankien puhdas valkoinen. Hyväntuulisten värien sekä hilpeiden kuvioiden lisäksi monissa paidoissa ja neuleissamme on mukana mieltä lämmittävä jouluntoivotus, jolla jaat joulumieltä jokaiselle vastaantulevalle.  

Joulu alkaa oikeista vaatteista

Joillekin lapsena lahjaksi saatu pehmeä paketti oli usein kova pettymys, varsinkin jos lahjakääreistä ei paljastunutkaan kovasti toivottua lelua, joka kuitenkin pian unohtui kaapin perälle pölyyntymään. Jouluneuleet.fi -verkkokaupan tuotteet eivät taatusti tuota pettymystä kenellekään, sillä tarjoamme erilaisia vaatteita ja neuleita useissa eri kategorioissa, niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Valikoimassamme on jouluisia paitoja moneen makuun ja erikokoisille sekä -ikäisille tontuille. Meiltä löydät runsaasti koko perheelle sopivia perinteisempiä vaatteita joulutunnelmaa tuomaan. Jos puolestaan haluat jotain seikkailullisempaa vaatetta, jolla varmasti keräät kaikkien katseet, tutustu  "ugly christmas sweater" -valikoimaamme eli rumiin joulupaitoihin. Rumalla joulupaidalla olet taatusti pikkujoulujen coolein tonttu!

Mistä jouluneuleet ja -paidat ovat peräisin?

Värikkäät jouluneuleet eli "Christmas sweaters" tai "Christmas jumpers" nousivat suosioon erityisesti Yhdysvalloissa ja Britanniassa 1900-luvun loppupuollella. Suosion laskun jälkeen ne ovat taas nousseet pinnalle viime vuosien aikana ja saavuttaneet rutkasti suosioita myös muualla päin maailmaa. Nyt mainiot jouluneuleet ja muut hauskat asusteen jouluisilla väreillä sekä kuvioilla ovat rantautuneet myös pohjoismaihin ja Suomeen! Ole siis edelläkävijä ja tilaa hauska joulupaita itsellesi tai koko perheelle. 

Erityisesti viime aikoina suosittuja ovat olleet "ugly Christmas sweaters" eli rumat jouluneuleet, joista ei värejä ja kuvitusta puutu. Tässä sinulla on tulevan joulun puhutuin pehmeä paketti, jollaisen haluaa jokainen hilpeä tonttu sekä muut lapsenmieliset juhlijat. Tilaa omasi hyvissä ajoin ja juhlista erityisesti Yhdyvalloissa suosittua "Ugly Christmas Sweater" -päivää, jota vietetään joka vuosi joulukuun kolmantena perjantaina. Älä anna nimen kuitenkaan hämätä, sillä mielestämme "rumat" joulupaidat ovat oikeasti äärimmäisen kauniita. Niinhän sitä sanotaan, että kauneus on katsojan silmässä.

Ugly christmas sweaters
Rumat joulupaidat

Jos räiskyvät värit ja hassut kuviot eivät riitä, löydät Jouluneule.fi -verkkokaupan valikoimasta myös paitoja esimerkiksi välkkyvillä LED-valoilla ja muilla hauskoilla yksityiskohdilla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Beerpong-joulupaita hauskoihin ja nauruntäyteisiin joulukekkereihin. Näillä vaatteilla saat varmasti säpinää ja hyvää joulumieltä ankeisiin firman pikkujouluihin tai kyläilyihin sukulaisten luona.

Joulupaita ja oikea koko jokaiselle

Haluamme tarjota värikkäitä ja jouluisia neuleita tinkimättä laadusta. Tuotteemme ovat myös huolella suunniteltuja mukavuus ja vaatteen ulkonäkö mielessä pitäen. Kaiken lisäksi suunnittelemme tuotteemme itse, tarjotaksemme vain korkealaatuisimpia vaatteita kaikkien joulua piristämään.

Jouluneule.fi -verkkokaupassa olemme jakaneet vaatteet eri tuotekategorioihin, jotta löytäisit juuri sinulle sopivimman ja miellyttävän paidan tai neuleen joulusesonkia varten. Tutustu alla tarjoamiimme eri kategorioihin, joista löydät sopivat joulupaidat koko perheelle.  Jos tarvitset joulupaidan itsellesi sekä muille perheenjäsenille, tutustu perhepakettiimme, jonka mukana saat hauskan ja jouluisen paidan kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle. Voitte valita yhteensopivat paidat koko perheelle tai erilaisen neuleen jokaisen omien mieltymysten mukaan.

Vaikka tuotteet on lajiteltu esimerkiksi miesten ja naisten vaatteisiin, ne on suunniteltu käytettäviksi kaikille sukupuolesta riippumatta. Valikoimassamme on myös lukuisia kokoja, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaate, mukaan lukien lapsille. Lasten joulupaidat löydät kätevästi lapsen iän mukaan suunniteltuina kokoina.

Tutustu koko-oppaaseemme, jotta löydät juuri sopivan joulupaidan sinulle tai jollekin muulle, jos olet yllättämässä jotakuta lämpimällä jouluneuleella. Aikuisten vaatteemme ovat tarjolla XS-koosta aina 3XL-kokoisiin neuleisiin asti.

Lasten joulupaidat

Joulu on varmasti monen lapsen lempijuhla ja koko vuoden kohokohta. Olipa kyseessä nuorempi lapsi, jolle Joulupukki on totisinta totta tai juro esiteini, joka salaa alkaa odottamaan joulun saapumista jo kesähelteillä, Jouluneule.fi -verkkokaupasta löydät monenikäisille lapsille sopivat jouluiset paidat. Tilatkaa yhdessä mieluinen joulupaita jo hyvissä ajoin ennen joulun saapumista tai hanki lapselle pehmeä joululahja, johon pukeutumista ei malttaisi lopettaa joulun jälkeenkään.

Valikoimamme joulupaidat lapsille alkavat vuoden ikäisille sopivista vaatteista aina 13-14 -vuotiaiden joulupaitoihin. Löydät verkkokaupastamme samoja paitoja myös aikuisten koossa. Eikä väliä vaikka lapsesi kasvaisi liian isoksi uuteen lempineuleeseensa, sillä laadukkaista materiaaleista suunnitellut vaatteemme kestävät käyttöä nuoremmille sisaruksille tai muille lapsille lahjoittamista varten.

Naisten joulupaidat

Haluaisitko hankkia itsellesi hauskan ja jouluisen neuleen tai paidan? Tai kenties sinulla on mielessäsi jokin tietty henkilö, jota haluaisit kiittää jouluaattona pakettiin käärityllä pehmeällä villapaidalla. Jouluneule.fi valikoimasta löydät lämmittävät ja hauskat tuotteet, jotka takuulla ilahduttavat jokaista äitiä, siskoa, mummoa ja joulumuoria.

Kuka tämä onnekas nainen onkaan, anna hänelle esimerkiksi pirteän punainen neule lumihiutaleilla ja muilla joulun kuvioilla koristettuna tai Joulupukin, lumiukon ja poron kuvilla varustettu napillinen neuletakki.

Miesten joulupaidat

Miltä kuulostaisi lämmin joulupaita elämäsi miehelle? Anna tänä jouluna lahjaksi hauska ja leikkisä jouluneule isälle, veljelle, vaarille tai muulle miespuoliselle sukulaiselle tai tuttavalle. Verkkokaupastamme löydät myös itsellesi sopivan vaatteen. Tutustu esimerkiksi hauskaan Beer-pong -neuleeseen, jolla saat vipinää pikkujouluihin ja muihin joulun juhliin tai led-valoilla varusteltuun neuleeseen valaisemaan talven pimeitä iltoja. 

Muista tutustua myös muihin kategorioihimme. Tarjoamme esimerkiksi pariskunnille sopivia joulupaitoja, joten voit pukeutua yhdessä samanlaiseen paitaan rakastettusi, puolison tai läheisen ystävän kanssa. Jos puolestaan haluat viettää rentoja joulunpyhiä sisällä mukavassa oloasussa tai nähdä jouluisia unia valkoisista kinoksista ja jouluruoista, tutustu joulupyjama-kategoriaamme. Älä myöskään unohda hilpeitä ja "rumia" joulupaitojamme, joilla tuot huumoria ja joulumieltä tilanteeseen kuin tilanteeseen:

Hauskat jouluneuleet
Joulupyjamat
Jouluneule valoilla
Joulupaidat pariskunnille

Juhlista joulua Jouluneule.fi -tuotteilla

Tarjoamme uusia tyylejä ja tuotteita jatkuvasti. Voit kuitenkin olla meihin yhteydessä, jos sinulla on idea uuteen vaatteeseen joka mielestäsi sopisi erinomaisesti joulun juhlistamiseen. Olipa kyseessä tietty kuvia, väri tai muu paitaan sopiva härpäke, haluamme kuulla mitä sinulla on mielessä - äläkä turhaan odota jouluun asti, sillä pukinpajamme on toiminnassa ympäri vuoden!

Voit myös olla yhteydessä ahkeriin ja asiantunteviin tonttuihimme, jos sinulla herää kysymyksiä jouluneuleisiin tai muihin jouluisiin asusteihimme liittyen. Jouluneule.fi -verkkokaupan asiakaspalvelu on auki myös muille kiperille kysymyksille, olipa aiheena toimitus, tilaaminen, maksutavat tai jokin muu.

Keitä me olemme?

Jouluneuleet.fi:n tarina lähti liikkeelle vuonna 2016 Tanskassa, kun kaksi hyvää ystävystä päättivät laittaa pystyyn yrityksen ja ryhtyä tarjoamaan hauskoja sekä mukavan tuntuisia jouluneuleita kaikille kaltaisilleen joulusta innostuville. Suunnittelemme tuotteemme itse ja pidämme huolen, että unisex-vaatteemme käyvät niin naisille kuin miehillekin, unohtamatta tietenkään lapsia. Skandinaaviseen tyyliin suunnitellut mahtavat neuleemme sopivat erinomaisesti suomalaiseen makuun ja joulun eri tapahtumiin, juhlallisuuksiin kuin myös arkeen.

Neuleemme on valmistettu joko 100% akryylistä tai puuvillasta. Pidämme myös huolen, että tuotteemme on valmistettu eettisesti, vastuullisesti ja hyvissä työolosuhteissa luotettavien tuottajien toimesta. Valikoimastamme löydät myös 100% luonnonmukaisesta puuvillasta valmistettuja neuleita ja vaatteita.

Tutustu siis monipuoliseen ja joulua huokuvaan valikoimaamme villapaitoja, neuleita sekä muita asusteita ja aloita jouluun valmistautuminen Jouluneule.fi:n kanssa!